GHIDUL PARTICIPANTULUI

Crezi că Marketingul e drumul carierei tale, dar nu știi de unde să începi? Noi te ajutăm să pătrunzi in lumea digitalului prin sesiuni creative de training și sesiuni de mentorat.

Programul este GRATUIT, iar numărul de participanți selectați va fi de 35.
Înscrierile durează până pe 10 martie și se fac online la : 
http://bit.ly/formular_mea

Interviurile se vor ține între 11-15 martie (veți primi un mail de confirmare în urma rezultatelor de la formular)

Pe 18 martie începe programul și se va desfășura în 2 săptămâni și va consta în 2 sesiuni: 

1. Sesiunea de training-uri 👨‍💼

📍 Unde? La Firul Ierbii (Splaiul Unirii 160, București)
📅 Când? 18, 20, 22, 25 și 28 martie
🕠 La ce oră? Toate training-urile vor începe de la 18:00 și vor dura aproximativ 3 ore. Training-ul de pe 22 martie va fi ceva mai lung și va consta în 2 module, va începe de la 16:00 și va dura până la 21:45.

2. Sesiunea de feedback🗣

📍 Unde? La sediul agențiilor cu care veți lucra
📅 Când? 19, 21, 26, 27 și 29 martie
🕠 La ce oră? Fiecare echipă va avea programul ei în funcție de programul fiecărei agenții

Programul full: link

În cele 2 săptămâni, 35 de participanți vor fi distribuiți în 7 echipe a câte 5 membrii, fiecare membru având un rol distinct simulând astfel o “mini-agenție”. Fiecărei echipe i se va atribui o agenție de marketing și un brief/case study din partea acesteia. Astfel fiecare echipă iși va dezvolta propria strategie de marketing într-un program practic.În decursul celor 2 săptămâni echipa și mentorul vor trebui să aibă 3-5 întâlniri în care să discute strategia pentru a le evalua parcursul.

Cine oferă brief-ul? 

Agențiile partenere cu care vom colabora anul acesta sunt: MTH Digital, Mavericks, Kondiment, DigitalStar, WebDigital, Craft Interactive și departamentul de marketing al celor de la Pepsico.
 

Competiția

 

La finalul desfășurării (30 martie), echipele din cadrul proiectului se vor strânge pentru prezentarea finală, acolo unde se va decide care este echipa câștigătoare. Vom avea 3 decidenți care vor stabili ce echipă va fi premiată. Poţi câștiga internship-uri, job-uri şi alte premii.🏆🏆

Close Menu